A Penthouse Apartment in Poznan Gets Revamped

A Penthouse Apartment in Poznan Gets Revamped

A top floor apartment that overlooks the city of Poznań, Poland, went from builder grade and unfinished to being a modern slash industrial space with bold details. Mili Młodzi Ludzie reworked the layout to make better sense and to take advantage of all of the windows, which span two exterior walls. The goal was to have glimpses of the view from the moment one enters the apartment.

They added another design layer into the interior by outfitting the built-in cabinets with geometric door fronts.

The new layout affords an open living and dining room with uninterrupted window views in the corner of the apartment. Since the designers came into the project durning construction, they were allowed to incorporate their ideas more easily, as well as keeping some of the raw, industrial elements that add charm to the space.

The kitchen, guitar room, and guest room can all be entered from either side, which gives the apartment more of an open feel and lets light further into the interior.

So the views weren’t disturbed, the study, which actually functions as a guitar room, has two walls made of glass so the sight lines are kept open.

via http://design-milk.com/

Advertisements

Author: Connor Renwick

I'm a store mad guy who loves sharing the best and quirkiest shopping experiences around. I live for designer fashion, Versace, high end furniture, jewellery and travel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s