A Tiny Taipei Apartment for a Couple and Their Cat

A Tiny Taipei Apartment for a Couple and Their Cat

For a couple and their cat, A Lentil Design dramatically renovated their Taipei apartment to become a happy space to enjoy each other’s company, along with watching their cat. Originally, the 3.3 square meter apartment was sectioned off by too many walls making it dark and appearing smaller than it actually was. The designer reworked the layout so it not only flowed better, but more natural light and air circulated throughout the rooms.

By removing the walls, they made the interior feel much larger than it is and wasted much less space due to all of the walls, corners, and halls. The second bedroom has now been converted into a living room, which functions better for their current needs. A bookshelf was embedded into the wall where the wall hung TV used to be to provide extra storage. There’s still room to have a sofa and table in the tight space.

Under the new mini staircase, they utilized the space for storage so it wasn’t wasted. The stairs lead to a new second bedroom for a future child or for a storage space until then.

If you can’t imagine just how dramatic the change was, take a look at these before photos:

via http://design-milk.com/

Advertisements

Author: Connor Renwick

I'm a store mad guy who loves sharing the best and quirkiest shopping experiences around. I live for designer fashion, Versace, high end furniture, jewellery and travel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s