A Freestanding Garage Becomes a Light-Filled Painting Studio

A Freestanding Garage Becomes a Light-Filled Painting Studio

Located in San Francisco, California, the Clifford Studio was once a freestanding garage/carriage house that has now been converted into a light-filled painting studio by Bach Architecture, complete with a reading spot, bathroom, and outdoor patios.

The rectangular box-like design features an elongated skylight that spans much of the length of the building, filtering light through the exposed wooden ceiling joists. Double doors and a window on the end allow additional light and fresh air to enter the space.

The courtyard between the main house and studio share two patios, one of which is right off of new studio.

Just off the main workspace between built-in bookcases, is a door that leads to the powder room. White oak wood was used to build out the bathroom, shelving and seating area and its light finish pairs nicely with the white walls.

Photos by Mariko Reed.

via http://design-milk.com/

Advertisements

Author: Connor Renwick

I'm a store mad guy who loves sharing the best and quirkiest shopping experiences around. I live for designer fashion, Versace, high end furniture, jewellery and travel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s